maanantai 18. kesäkuuta 2012

Tyylivarkaissa

Viime viikon Tyylivarkaat ohjelmassa oli kiva eteisen muutos. Meidän tuulikaappi kaipaa jotain kivaa pientä, joten tuo jakso osui ja upposi.

  kuva: Tyylivarkaat mtv3

Rakastan kaikkea järjestelyä, jos siihen olisi vain enemmän aikaa. Nyt kun tilaa on, se ei ole enää tekosyy kaaokseen, joten käytän syynä ajanpuutetta. Odotan malttamattomana Ikean reissua, josta saan kärrättyä kaikkea kivaa pinetä tarpeellista järjestelyn avuksi. Ostoslistalla on mm. valkoisia koottavia laatikoita, mainioita muovisia säilytyslaatikoita (jääkaapistamme löytyy yksi, ihan huippu salaateille), Antonius säilytyssarjaa jne. Lisäksi eteinen kaipaa liitutaulumaalia, sitä samaa jota olisi tulossa leikkihuoneen seinällekin.Ikean koirakoukut, Kasset laatikot, Antonius ritiläkorit, Ikean muovilaatikko ja lehtiteline Ellos

Koirakoukut ovat toisaalta ihan hauskat, toisaalta en tiedä tykkäänkö ollenkaan. Mutta nuo kyllä toimisivat kivasti meidän koiran talutushihnan pidikkeenä, ja tarvittaessa neiti voi ripustaa niihin myös oman takkinsa. Tauluhylly löytyy mustana, ja sen ajattelin laittaa liitutaulun alapuolelle. Saan laskea siihen sen kaiken ylimääräisen tilpehöörin joka käsissä kulkeutuu sisälle (avaimet, aurinkolasit yms.). Tuulikaappi kaipailee myös peiliä ja penkkiä.

Täytyy muuten tunnustaa että en olisi kuuna päivänä uskonut himoitsevani Artekin ritiläpenkkiä. Puolisen vuotta sitten yllätin itseni haaveilemasta moisesta kalusteesta, ja nyt olen aivan vakuuttunut siitä että juuri tuo kyseinen penkki olisi se ainoa oikea vaihtoehto tuulikaappiin. Mustana kiitos... tai valkoisena... no kävisi tuo koivukin :) Ja siis se pidempi malli ehdottomasti!

kuva Vepsäläinen

Talon maalaaminen edistyy hitaasti mutta varmasti. Väriksi valikoitui Tikkurilan väri 2686 (Tuulikki). Ikkunanpuitteet maalataan puhtaan valkoisella, terassikaiteen ja talon tehosteet tumman harmaalla. Pihatyötkin polkaistaan käyntiin tällä tai ensi viikolla, jahka kaivinkone kuljettajineen saapuu tontille.